http://www.zlatarna-breznik.si/googlea45b9c3549281b70.html .

Poročni prstani

V naši zlatarni Brežnik imamo res veliko izbiro poročnih prstanov, ki so ročno izdelani. Veseli smo, če lahko prstane izdelujemo tudi po vaših željah.

 

« 2 of 2 »

 

Poroka je vsekakor eden  izmed najpomembnejših dogodkov v našem življenju. K sami poroki spadajo tudi predporočne priprave. Ena izmed predporočnih priprav je izbira pravega poročnega prstana. Poročni prstan je simbol ljubezni, spoštovanja in zvestobe dveh partnerjev in zaradi tega ne hitite pri izbiri svojega sanjskega poročnega prstana. Za izbiro pravega poročnega prstana,  si je potrebno vzeti čas, kajti le ta mora biti nekaj posebnega, ravno tako kot odnos z vašim partnerjem.

V zlatarni Brežnik imamo veliko izbiro poročnih prstanov, seveda pa vam lahko izdelamo poročna prstana  na podlagi pogovora, kjer bomo upoštevali vaše želje in ideje. Priporočamo vam, da se oglasite pri nas skupaj s partnerjem in zagotovo bomo našli oziroma izdelali poročna prstana, ki bosta ustrezala vsem vašim željam in seveda tudi vašemu proračunu, ki sta ga namenila za nakup poročnih prstanov. Unikatne poročne prstane izdelujemo v zlatarni Brežnik sami in smo zaradi tega lahko cenovno zelo ugodni.

 

 

 

Dovolite nam, da vam pomagamo izbrati vaša sanjska poročna prstana in s tem pripomoremo, da bo vaša poroka res popolna. Poročni prstani Celje, Žalec .

Ženski prstani
Prstani z briljanti
Zaročni prstani
ZAROCNI PRSTANI
Poročni prstani
Posebni poročni prstani

V naši zlatarni je izbira nakita še veliko večja. Obiščete nas lahko tudi na Facebook-u