Ne glede na to ali izbirate svoj zaročni prstan ali pa morda iščete samo navdih za popolni prstan, ki bo ustrezal vaši srčni želji smo za vas pripravili nekaj predlogov zaročnih prstanov za prihajajoče leto.  Trendi poročnih oblek se upadajo in sunkovito gibljejo z modnimi smernicami, podobno bi lahko trdili tudi za nakit. Če želite slediti modnim trendom bo ta članek prava poslastica za vas.
Z vplivom socialnih medijev in posledično zvezdnikov, bodo neveste iskale nekaj s čimer bo njihov zaročni prstan izstopal iz množice in krasil njihove instagrame s čudovitimi slikami iz zaročitvene ceremonije.
Leto 2020 bo obarvano s pisanimi diamanti, mikro pasovi, minimalističnimi kroji, stari pregovor, ki pravi, da velikost ni vse bo v prihodnjem letu doživel svoj polni potencial.

Barvni diamanti

Barvni diamanti in drugi dragi kamni so odličen način, da preproste in elegantne sloge naredite še svetlejše in drznejše. Ne glede na to ali jih boste kombinirali z rumenim, roza, belim zlatim pasom, vam bo množica barvnih kamnov kot so rubini, smaragdi in safiriji omogočila, da z zaročnim prstanom izrazite svoj osebni slog in ustvarjalnost.

Halo prstani

Povečuje se tudi priljubljenost halo obročkov. Njihova sestava omogoča, da je sredinski diamant večji od običajnih zaročnih prstanov. Halo prstan, ki ima poudarek na velikem diamantu v sredini krasi roke mnogih zvezdnikov. Prstan je sicer zahteven za izdelavo saj vključuje obroček, glavni diamant in mnogo majhnih diamantov. Majhni diamanti optično povečujejo velikost glavnega diamanta. Cene samih diamantov so sunkovito poskočile v zadnjih letih predvsem zaradi prihoda diamantov iz pravičnega trga dela.

Prstani s tremi kamni

Zaročni prstan s tremi kamni izraža mogočno simboliko. Leta 2018 je Meghan Merkle nadgradila svoj zlati poročni s tremi kamni, ti naj bi predstavljali preteklost, sedanjost in prihodnost para. Pomen tega mogočnega prstana se skriva v večnosti in predanosti tukaj in zdaj ter za vselej. Najpogosteje prstan krasi en večji kamen in dva manjša kamna na levi in desni strani.

Večnamenski obročki

Več namenski prstani niso nov koncept na trgu, vse več bodočih nevest se odloča zanj. Ta izredno priročen prstan je dobrodošel predvsem zaradi svoje cene in prihranka časa. Nevesta lahko v enem samem prstanu združi svoj zaročni prstan, poročni prstan in večni prstan. Prstani so obogateni z mnogimi manjšimi diamanti, ki mu dajejo čudovit lesk in eleganco. Če ste ena izmed tistih žensk, ki si želi en prstan za vse je ta večnamenski obroček pravi naslov za vas.

Unikatni poročni prstani

Kot je že razvidno iz samega imena so tile posebni obročki izdelani za vsakega posameznika. Tako si lahko omogočite, da istega poročnega prstana ne bo nosila nobena druga roka. Zaročni prstani so lahko izdelani iz srebra, zlata, platine. Krasi pa jih lahko kamen po vaši izbiri. V naši zlatarni Brežnik smo dodali tudi zanimiv geometrijski preobrat. Naši prstani so tako rekoč izjemoma privlačni in drugačni.