Vsi prispevki

5 stvari, ki jih mora narediti nevesta pred poroko.

5 stvari, ki jih mora narediti nevesta pred poroko.

Čestitamo, pred vami je še samo teden dni do poroke. Na tej točki se verjetno počutite zelo navdušeno in hkrati stresno. Navdušeni ste, ker se pripravljate na poroko z ljubeznijo svojega življenja. Vendar poroka zajema več kot trenutek, ko vi in vaš partner rečete “da”. Želite, da se vaš dan odvija točno tako, kot ste si zamislili? Želite, da ga tudi vaši gostje fantastično preživijo? V tem članku bomo opisali vse podrobnosti, ki vam utegnejo pomagati pri odločitvah. Prvo pravilo, ne bodite nervozni! Ko boste prebrali ta članek boste opremljeni z zadostnimi informacijami za sanjsko načrtovanje vašega velikega dneva.

Preberi več

Barve diamanta

Barve diamanta

Diamant je resnično izjemen košček narave. Ne predstavlja samo življenjske ljubezni in predanosti ampak ima vsaka barva svoje sporočilo. V naravi lahko najdemo diamante v različnih barvnih odtenkih.  Te barve so predvsem svetlo rumena, vabljivo modra, očarljivo zelena in najredkejša od vseh, rdeča. Pri nakupu diamanta je pomembno, da najdete takšnega, ki vas nagovarja in uteleša vašo osebnost.  V naslednjem članku smo se odločili, da vam bomo predstavili edinstvene pomene barvnih diamantov.

Preberi več

Zgodovina večnega diamanta

Zgodovina večnega diamanta

Poznamo veliko stvari, ki so si skozi čas pridobile svoj ikonski naziv. Pri snubitvi to mesto zaseda diamant. Prstani obogateni z diamanti so daleč največja in najpomembnejša ikona. Morda se sprašujete kdaj in kje se je to začelo. S tem člankom vam želimo približati bogato in raznoliko zgodovino tega gracioznega ogljika v kristalni strukturi. Mnogi izmed nas si dandanes ne predstavljamo, da bi zaročni prstan vseboval katere druge drage kamne ali kristale.

Preberi več

Simbolika zaročnega prstana

Simbolika zaročnega prstana

Zaročni prstani so simbol ljubezni, predanosti in zvestobe, ki si jih par deli. Sama oblika in »dizajn« pa prstanu doda še dodatno noto. Prvi diamantni zaročni prstan je bil predstavljen leta 1477, ko je nadvojvoda Maksimiljan I. zaprosil svojo izvoljenko Marijo iz Burgundije. Pred tem dogodkom so bili zaročni prstani bodisi navadni kovinski trakovi ali pa so uporabljali manj drage dragulje in kamne. V prejšnjih stoletjih so zaročni prstani predstavljali del nevestinega plačila oziroma dote. Ne samo, da je prstan oglaševal ženin status, je kakovost nakita upodabljala družbeni položaj in blaginjo tega bodočega zakona.

Preberi več

Ideje za romantično snubitev

Ideje za romantično snubitev

Ste popolnoma zaljubljeni v svojo izbranko a preobremenjeni  ob misli, kako načrtovati nepozaben dan za snubitev? Za vas smo s pomočjo zgodb naših strank sestavili seznam čudovitih idej kako jo zaprositi za roko. Bodoči ženini imajo veliko skrbi pri načrtovanju snubitve, še posebej kadar poskušajo biti kreativni, romantični in izvirni. Ne glede na to ali želite narediti nekaj elegantnega, prefinjenega ali zapletenega, vse se začne z dobro idejo in konča s pravim vprašanjem. Najboljši recept kako se lotiti popolne snubitve je gotovo ta, ki bo najbolj nepozaben in pomenljiv za vašo drago. Pomislite na vse spomine, ki ste jih skupaj zgradili, ki opredeljujejo vaš odnos in zaradi katerih je vaš odnos edinstven. Dobro premislite tudi ali si želite zaroko pripraviti ob budnih očeh vaših prijateljev ali si želite vprašati vašo izvoljenko v nekoliko bolj intimnih krajih.

Preberi več

Trendi zaročnih prstanov v letu 2020

Trendi zaročnih prstanov v letu 2020

Ne glede na to ali izbirate svoj zaročni prstan ali pa morda iščete samo navdih za popolni prstan, ki bo ustrezal vaši srčni želji smo za vas pripravili nekaj predlogov zaročnih prstanov za prihajajoče leto.  Trendi poročnih oblek se upadajo in sunkovito gibljejo z modnimi smernicami, podobno bi lahko trdili tudi za nakit. Če želite slediti modnim trendom bo ta…

Preberi več