Predstavitev podjetja

Dolgi naziv PRS: ZLATARNA BREŽNIK DEJAN BREŽNIK S.P.
Davčna: SI71500766
Matična: 1306740000
Status: POSLOVNI SUBJEKT POSLUJE
Davčni zavezanec: DA
Zadnja sprememba: Razširitev dejavnosti
Število zaposlenih: 3 ali 4 zaposleni
Dejavnost TSmedia: Zlatarstvo; Poroke in svečanosti; Darila, spominki in domača obrt
SKD: C32.120 – Proizvodnja nakita in podobnih izdelkov
Datum vpisa: 21.5.1999
Zastopniki:
TRR: IBAN SI56 6100 0001 0413 491 (Delavska hranilnica d.d.) odprt

NA KRATKO O NAS

Zlatarna Brežnik je začela delovati leta 1999. Najprej je zlatarna Brežnik odprla svoj lokal v Celju, kasneje še v Žalcu. Na obeh lokacijah sta že prej dolga leta delovali dve zlatarni. Vsi zaposleni v zlatarni Brežnik so si pridobili delovne izkušnje in znanje v zlatarni Celje.

V naši zlatarni v Celju in v Žalcu izdelujemo nakit predvsem ročno. Izdelujemo prstane, uhane, obeske, verižice,… V zlatarni Brežnik imamo tudi proizvodnjo nakita, katerega ponujamo tudi slovenskim zlatarjem.

Strankam, ki želijo unikaten nakit, pa izdelamo nakit po njihovih željah. V zlatarni Brežnik pa se lahko pohvalimo tudi z linijo unikatnih poročnih prstanov, ki res pritegnejo veliko pogledov. V zlatarni v Celju in v Žalcu pa prodajamo tudi modni nakit s kamni Swarovski.

Nudimo storitve

Velika izbira

nakita iz rumenega in belega zlata.

Ročna izdelava

nakita po vaših željah.

Predelava

starega zlata.

Popravilo

zlatega in srebrnega nakita.

Čiščenje

vse vrste nakita.

Vdelava

vsh vrst kamnov.

Graviranje

nakita po meri.

Prebadanje ušes

z medicinskimi uhani.

Odkup zlata in srebra

po zelo ugodnih cenah.

V naši zlatarni v Celju in Žalcu imamo zelo veliko in pestro ponudbo zlatega nakita, en delček pa je prikazan tudi na naši spletni strani.
Znani smo po tem, da izdelamo veliko zaročnih in poročnih prstanov, ter nakita z dragimi kamni. Stranka si lahko izbere poročne prstane iz naše ponudbe, ki je res zanimiva in velika ali pa izdelamo prstane po njihovih željah.

Vsako stranko povabimo v zlatarno v Celje ali v zlatarno v Žalec, da prstan pomeri in da je na koncu res prave velikosti. Udeležujemo se tudi vseh večjih poročnih sejmov po Sloveniji. V naši zlatarni je vodilo predvsem to, da je stranka zadovoljna.