Varovanje osebnih podatkov

Osebni podatki

Zagotavljamo vam varstvo vaših osebnih podatkov, ki nam jih boste posredovali pri povpraševanjih preko spletnega mesta ali preko direktnega kontakta. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatkiv bomo ravnali v skladu z  Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem in nedovoljenim dostopom tretjim osebam, obdelujejo se izključno pri podjetju ZLATARNA BREŽNIK DEJAN BREŽNIK S.P..

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletnega mesta služijo izključno za poslovanje in obveščanje, za računovodstvo. Telefonskih številk in posredovanih e-mail naslovov ne uporabljamo za namene neposrednega trženja.

Izbris osebnih podatkov

Če želite izvedeti, katere podatke sploh imamo o vas (zgodovino nakupov, npr.), pišite na info@zlatarna-breznik.si

Če želite, da se izbriše vse vaše osebne podatke, nam  pošljite email na info@zlatarna-breznik.si. Izbrisali bomo zgodovino vaših nakupov (torej vsa vaša pretekla naročila in vse podatke, povezane z njimi) ter vaš email v našem email sistemu. Drugih podatkov o vas ne shranjujemo.

Vse o novi evropski uredbi (GDPR), ki ureja vaše in naše pravice glede uporabe podatkov, najdete na strani Evropske komisije.