Čestitamo, pred vami je še samo teden dni do poroke. Na tej točki se verjetno počutite zelo navdušeno in hkrati stresno. Navdušeni ste, ker se pripravljate na poroko z ljubeznijo svojega življenja. Vendar poroka zajema več kot trenutek, ko vi in vaš partner rečete “da”. Želite, da se vaš dan odvija točno tako, kot ste si zamislili? Želite, da ga tudi vaši gostje fantastično preživijo? V tem članku bomo opisali vse podrobnosti, ki vam utegnejo pomagati pri odločitvah. Prvo pravilo, ne bodite nervozni! Ko boste prebrali ta članek boste opremljeni z zadostnimi informacijami za sanjsko načrtovanje vašega velikega dneva.

1. Komunicirajte in obnovite urnik z dobavitelji in organizatorji
Zadnji teden pred poroko je odličen čas, da se dotaknete podlage, potrdite končne podrobnosti in obvestite prodajalce o vseh velikih spremembah.

2. Vodite seznam
Svetujemo vam vodenje seznama. Ko stopite v stik z dobavitelji, posodobite seznam in označite morebitne posebne opombe ali podatke, ki bodo vplivali na vašo poroko.

3. Zastavite ključna vprašanja
Zastavite vprašanja, ki so pomembna za prodajalca s katerim boste sodelovali. Če se na primer obrnete na fotografa, jih vprašajte, če imajo kakšna vprašanja o prizorišču, prostoru, itd.

4. Opozorite na spremembe
Zelo je mogoče, da se bodo načrti spremenili od trenutka, ko ste se zadnjič pogovarjali s prodajalcem. Mogoče so spremembe v hrani ali na seznamu gostov. Kakršne koli že bodo, obvestite prodajalca. Morda ne mislite, da so pomembne, vendar bi spremembe lahko vplivale na načrt prodajalca.


5. Vadite svoje zaobljube

Vaše zaobljube so zelo velika stvar! To so besede, ki resnično ujamejo, kako se počutite ob misli, da preostanek življenja preživite s svojo drugo polovico. Tako kot nekdo, ki na konferenci ali pri pridigi v cerkvi opravi ključno besedo, morate tudi vaditi svoje zaobljube, preden stopite k oltarju. Vaja, vaja , vaja! To je pomembna naloga za recitiranje svojih zaobljub. Vadite pred ogledalom, z zrcalcem si lahko ogledate govorico vašega telesa in nenazadnje vaše kretnje. Vadite z vašimi prijatelji. Težko je vedeti ali govorite prehitro ali prepočasno brez povratnih informacij od nekoga drugega.