Ste popolnoma zaljubljeni v svojo izbranko a preobremenjeni  ob misli, kako načrtovati nepozaben dan za snubitev? Za vas smo s pomočjo zgodb naših strank sestavili seznam čudovitih idej kako jo zaprositi za roko. Bodoči ženini imajo veliko skrbi pri načrtovanju snubitve, še posebej kadar poskušajo biti kreativni, romantični in izvirni. Ne glede na to ali želite narediti nekaj elegantnega, prefinjenega ali zapletenega, vse se začne z dobro idejo in konča s pravim vprašanjem. Najboljši recept kako se lotiti popolne snubitve je gotovo ta, ki bo najbolj nepozaben in pomenljiv za vašo drago. Pomislite na vse spomine, ki ste jih skupaj zgradili, ki opredeljujejo vaš odnos in zaradi katerih je vaš odnos edinstven. Dobro premislite tudi ali si želite zaroko pripraviti ob budnih očeh vaših prijateljev ali si želite vprašati vašo izvoljenko v nekoliko bolj intimnih krajih.

ALTERNATIVNE ZAROKE:

  • Ste pomislili kdaj na novice in časopis? Ali morda celo njeno najljubšo revijo? Predlagamo vam, da povabite svojo izvoljenko v park ali na piknik in ji predlagajte naj se oglasi pri lokalnem časopisu. Ko bosta skupaj uživala ob hrani in se pogovarjala ji predlagajte, da vam prebere nekaj iz revije. »Voila!«
  • Je vaša ljubezen navdušena nad tehnologijo tako kot vi? Predlagamo vam zaroko s pomočjo Drona. Zamislite si obisk kraja na prostem, pretvarjate se lahko tudi da ne veste kaj je pripeto na tem Dronu, a ko bo dovolj blizu pojdite na kolena in končajte vaše vprašanje.
  • Včasih je potrebno le gledanje drugih predlogov, da si postavite glavo v pravi prostor in si omislite popolne ideje za snubitev ljubezni vašega življenja. Vsaka od prihajajočih idej se med seboj razlikuje med seboj, vendar je vsaka ideja namenjena temu, da se vaša izbranka počuti kot najpomembnejša oseba na tem svetu.

Ali vaša izvoljenka rada bere?

Kupite 2 kopiji njene najljubše knjige izdolbite eno in ji pritrdite obroč v notranjost. Ob koncu romantičnega večera ji podarite najprej izdolbeno knjigo in uživajte ob njenem odgovoru. Če ste izredno pozorni in kreativni lahko sami sestavite knjigo ugank in dejavnosti.

Klasične ideje zaroke:

  • Obožujete svetovno priznan francoski film Amelie Poulain? Pomislite na kreativne ideje glavne igralke in njene igrice za lov na zaklad. Začnite doma z namigom, nato pa jo pošljite na ogled najljubših mest po vsem svetu. Ko pride do zadnjega namiga, bi moral biti nagrada ti na enem kolenu.
  • Ste razmišljali o fotografiranju za zaljubljenca? Najemite profesionalnega fotografa, ki bo posnel »sejo za pare« za vas in vaše dekle. Nato jo zaprosite med fotografiranjem, medtem ko fotograf ujame vsak dragocen in pristen trenutek vaše snubitve.
  • V filmih velikokrat opazimo zaroko, ki poteka med ugledno večerjo. Predlagamo vam, da jo povabite na večerjo v restavracijo, o kateri vam je govorila že veliko časa. V restavracijo pojdite dan prej in se z vodjo kuhinje dogovorite o morebitnih predlogih snubitve. Morda v sladici, v roži na mizi ali celo v kozarcu. Vso srečo in previdno!

 

Ne pozabite! Veliko izbiro poročnih prstanov pa najdete v naši spletni trgovini.

www.zlatarna-breznik.si/zarocni-prstani/