Ne glede na to ali razmišljate o tem, da boste zasnubili svojo zaročenko ali pa iščete zgolj ideje za prihodnost vam predlagamo, da ne spregledate teh čudovitih zaročnih prstanov, ki bodo kraljevali leta 2021 in za vselej spremenili igro poročnega nakita.

Zaročni prstani iz dveh kamnov

Podvojite diamante in podvojili boste iskrico, kajne? Zaročni prstani iz dveh kamnov – znani tudi kot prstani »toi et moi«, naj bi bili eden največjih trendov prstanov v prihodnjem letu. Vsaka nevesta si želi biti posebna in občudovana, zagotavljamo vam, da boste s tem prstanom boste to gotovo dosegli. Kdo je rekel, da moraš izbrati samo en diamant/drag kamen? Dva diamanta simbolizirata tudi dvoje src, vaju in vajino ljubezen. Izberite prstan, ki ima kontrastne dragulje, na primer črni opal in roza diamant. Ta trend je enostaven kompromis, če ne morete izbrati samo enega najljubšega kroja ali oblike ali kamna.

Zaročni prstani iz treh kamnov

Če dva kamna ne zadoščata za iskrico, raje razmislite o obroču s tremi kamni. Leto 2020 je bilo za oblikovalce nakita izredno zabavno, saj so imeli možnost oživeti brezčasen in klasičen prstan iz treh dragih kamnov. Manjši stranski kamni se super prilegajo k večjemu sredinskemu kamnu, saj tako resnično poudarijo sredino. Pravilo manj je več pri tem trendu gotovo ne drži. Mnogi modeli nevestam omogočajo, da vidijo profil svojega diamanta, ki oddaja sijaj pod vsakim kotom in poročnemu obročku omogoča boljše prileganje. Zahvaljujoč simetriji dizajna, ta trend zaročnih prstanov pravzaprav ni tako ekstravaganten kot trend dveh kamnov, zato je elegantna izbira treh kamnov primerna za neveste, ki imajo rade klasičen slog. Trije kamni tako tudi simbolno predstavljajo, preteklost, sedanjost in prihodnost.

Modri ​​zaročni prstani

Modri ​​dragi kamni bodo v letu 2021 glavni trend za vse, ki želijo na zaročni prstan dodati življenje v obliki barve. Temno modri kamni so postali priljubljeni, potem ko se je Kate Middleton slavno zaročila s princem Williamom s safirnim prstanom princese Diane, a letos bodo v središče pozornosti stopili svetlejši modri kamni. Modri kamni izgledajo čudovito z zlatom in platino. Predlagamo vam izbiro akvamarina, turmalina, topaza ali opalov…

Aleksandritni zaročni prstani

Aleksandrit, ki je znan po spreminjanju barve, odvisno od kota in vrste svetlobe, pod katero si ga ogledujemo, je eden izmed trendov zaročnih prstanov v letu 2021. Aleksandritova barva se spreminja od vijolične in fuksije do zelene, svetlo modre in oranžne.

Trajnostni zaročni obročki

Ker so okolju prijazne prakse in poroke brez odpadkov pri mnogih parih v ospredju, ni presenetljivo, da je trajnostni nakit velik trend, ki ga je treba opazovati. Čeprav ima nakit v industriji veliko možnosti za kovine in kamne z etičnim poreklom, diamanti, pridelani v laboratoriju, so še en način, da zagotovite, da je vaš nakup brez konfliktov. Predvidevamo, da bodo trajnostni zaročni prstan prinesli popularnost leta 2021. Od diamantov z etičnimi viri do recikliranih kovin, pari želijo dati prednost trajnosti, ko kupujejo svoje prstane.